Parijs – Dag 9

Vandaag was een shopping dag in Parijs! Wij zijn bij Metro station “Chatelet” in het centrum vlakbij de Pond Neuf uitgestapt. Hier vandaan zijn wij over de Rue de Rivoli naar het Louvre gelopen, dit is een van de bekendste winkelstraten van Parijs. Vervolgens zijn wij de Champs de Elysee afgelopen naar de Arc de Triomph, als laatste zijn wij over de Avenue Hugo Victor gelopen. Onderweg hebben wij verschillende winkels bezocht en e.e.a. gekocht. Een leuke en ontspannen dag, welke wij afgesloten hebben met een lekker diner in een restaurant in de buurt van ons Hotel. Morgen is het de vakantie alweer voorbij en vertrekken wij weer naar Nederland.

Parijs is zeker de moeite waard om te bezoeken en dit was voor ons vast niet onze laatste keer dat wij hier geweest zijn! Het is super goed bevallen! Het hotel was goed en was in een leuke buurt gelegen waar alles aanwezig is, vijf minuten met de Metro verwijderd van het Centrum van Parijs. Gelukkig hebben wij het ook getroffen met het weer, geen regen of sneeuw al hoewel het soms erg koud was en onder het vriespunt. Het enige nadeel aan Parijs is dat alles behoorlijk duur is in vergelijking met Nederland, vooral het eten en drinken in restaurants. De afgelopen acht dagen hebben wij met de Metro gereisd en de auto in een parkeergarage bij het Hotel laten staan. Dit is met het zeer uitgebreide Metro netwerk van Parijs goed te doen. Bezienswaardigheden en ontspanning zijn ook goed te combineren in Parijs, van beide zijn er genoeg te vinden in Parijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.