Parijs – Dag 5

Vandaag, eerste kerstdag, zijn wij naar Disney Land Parijs geweest. Al vroeg hebben wij de metro naar station “Les Halles” genomen in het centrum van Parijs. Vanaf dit station zijn wij met de trein verder gegaan naar Disney Land Parijs. Rond 9.30 uur waren wij in Disney Land, gelukkig hadden wij in Nederland al kaartjes gekocht en hoefden daarvoor niet in de rij te staan. Omdat wij lekker vroeg waren was het nog niet erg druk. Wij hebben eerst de meest bekende attracties bezocht. Disney LandDaarna hebben wij de rest van het park bekeken, in de middag werd het steeds drukker. Op het einde van de dag waren de wachttijden bij sommige attracties al 80 minuten! Gelukkig hadden wij toen alles al bekeken, het was een geslaagde dag en een super leuke eerste kerstmis! Eenmaal terug bij het Hotel zouden wij nog uit eten gaan bij een restaurantje in de buurt, helaas was deze gesloten. Iets waar wij geen rekening mee hadden gehouden, verder was er in de buurt ook weinig open op eerste kerstdag. Omdat wij geen zin meer hadden om verder het centrum in te gaan bestond ons kerstdiner uit patat en een hamburger van de plaatselijke shoarmazaak, gebak van een patisserie en wat drinken bij de avond super weg! Niet een super de luxe kerst diner maar wel gezellig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.