Parijs – Dag 4

Vandaag hebben wij een rust dag gehouden en zijn wij naar AquaBoulevard gegaan. Dit is een subtropisch zwembad aan de rand van de rondweg van Parijs. Het is een gigantisch groot zwem paradijs waar van alles aanwezig is, 11 glijbanen, golfslagbad, bubbelbaden etc. Wij hebben ons hier prima vermaakt tot vanmiddag 15.00 uur. Het enige nadeel waren de prijzen, 20 euro p.p. entree! Rond 15.00 uur zijn wij met de metro naar de binnenstad gegaan, station “Opera”. Hier hebben nog een eindje gewandeld en een hapje gegeten. De rest van de avond hebben wij niet veel gedaan en gaan vanavond vroeg op bed, morgen gaan wij naar EuroDisney!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.