Italie 2008 – Dag 26

Vandaag zijn wij naar het Aarentschlutz geweest. Het Aarentschlutz is een ravijn van ongeveer 1,5 kilometer lang waardoor een rivier stroomt. Tegen de rotswand aan en maar een paar meter boven de rivier is een wandelpad aangelegd. Wij zijn de hele morgen bezig geweest om heen en terug te lopen. Het ravijn is op sommige plekken 400 meter diep en maar een paar meter breed. In de middag zijn wij naar Interlaken gereden. Interlaken is een behoorlijk toeristisch dorp met vele hotels en nagenoeg alleen winkels waar Zwitserse horloges verkocht worden. Na een wandeling door het dorp een een hapje eten zijn wij weer terug gegaan naar de camping.

Het weer: 27 graden en bewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.