Italie 2008 – Dag 7

Het plan voor vandaag was om met de boot naar Capri te gaan, een eiland voor de kust van Napels. Via Sorrento is er een aansluiting met de boot naar Capri toe. Eenmaal aangekomen in Sorrento was de boot naar Capri toe uitverkocht, het was er erg druk. De volgende boot was pas uren later, wij hebben toen besloten om een mini Cruise langs de Amalfi kust te maken. De eerste stop van de mini Cruise was voor de kust van Capri, hier was gelegenheid om een frisse duik te nemen. Bij een temperatuur van 37 graden was dit zeer aangenaam. Na een half uurtje zwemmen zijn wij weer verder gegaan naar Positano, ongeveer ander half uur varen. Postano is een pitoreske dorpje aan de Amalfi kust, bijna schilderachtig te noemen. Hier hadden wij twee en een half uur vrij te besteden en die hebben wij op het strand en in het dorpje doorgebracht. De terug tocht naar Sorrento was ongeveer twee uren, lekker luieren op het dek van de boot in de zon! Om 18.00 uur waren wij weer terug in Sorrento. Wij zijn met de trein weer terug gegaan naar de Camping en hebben ‘s avond genoten van een heerlijke pizza!

Het weer: 37 graden, onbewolkt en droog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.