Italie 2008 – Dag 20 & 21

Vandaag alweer voor de laatste dag Rome in geweest. Wij zijn bij Vaticaan stad begonnen met de wandeling. Vervolgens langs de rivier de Tiger gelopen en bij Piazza Umberto I de rivier overgestoken en verder gegaan richting het oude centrum van Rome. Het was erg heet vandaag, ongeveer 40 graden! Bij piazza Popalo, een schitterend groot plein omgeven met veel oude gebouwen en kerken,  hebben wij de metro terug naar de camping genomen. 

De volgende dag hebben wij een rust dag genomen. Na bijna drie weken door Italie rond rijden waren wij hier wel aan toe! Lekker luieren bij het zwembad, wederom was het vandaag weer 40 graden. Morgen gaan wij richting Zwitserland waar wij de laatste week van onze vakantie willen doorbrengen.

Het weer: beide dagen ronde de 40 graden en wind stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.