Italie 2008 – Dag 19

Vanmorgen om acht uur zijn wij met de metro naar Rome gegaan. ‘S morgens is de stad nog niet overspoeld met toeristen, de ideale tijd om door Rome te wandelen. De wandeling van vandaag is begonnen bij station Republica. Vandaar uit zij wij via de Via Nationale naar het Piazza Venezia gelopen. Hier kom je achter het Forum uit en zijn een aantal prachtige monumenten en gebouwen te bewonderen. Na een veel te duur broodje en drankje op een terras zijn wij via de kleine straatjes rondom het Forum naar Fontain di Trevi gelopen. Inmiddels waren hier alweer massa toeristen te vinden. Op station Barbine hebben wij de metro terug naar de camping genomen. In de namiddag hebben wij lekker uitgerust bij het zwembad op de camping.

Het weer: 35 graden en licht bewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.