New York – Dag 8

30/12/2007

De laatste dag alweer! Vanmiddag om 17.00 uur moesten wij op de luchthaven zijn. We zijn vanmorgen na het uitchecken in het hotel eerst naar Penn station gegaan om een treinkaartje te kopen voor vanmiddag. Vanaf Penn station zijn wij naar Broadway gelopen en hebben wij de rest van de dag over Broadway gelopen. We hebben er een ontspannen dag van gemaakt en vaak pauze gehouden. Rond 16.00 uur zijn wij met de trein naar Newark luchthaven gegaan, vanwaar ons vliegtuig om 18.15 uur weer naar Nederland vetrok.

Wij hebben een geweldig kerst gehad in New York. Het is zeker voor iedereen die naar New York wil een aanrader om dan in deze periode te gaan. Wij gaan vast nog wel eens naar New York, het is een ongekend mooie stad waar heel veel te zien en te doen is! Nu zeker met de sterke euro koers is het ook nog eens heel goed betaalbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.