New York – Dag 7

29/12/2007

Vanmorgen hebben wij eerst een frisse duik in het zwembad van het hotel genomen. Rond 11.00 uur zijn wij met de metro naar Times Square gegaan. Ook hier was het ontzettend druk met het naderende nieuwjaar, wat altijd massaal gevierd wordt op Times Square. Normaal lopen was hier bijna onmogelijk, je wordt automatisch meegenomen door de massa mensen.

Times Square

De omgeving is wel indrukwekkend hier, overal enorme digitale reclame borden aan de gevels van de wolkenkrabbers met reclame. Na een half uurtje rondkijken hadden wij het wel gezien, gewoon weg te druk! In de buurt van Times Square hebben wij een City Tour Bus genomen. Met de City Bus zijn wij door heel Manhatten heen gereden. We zaten op het bovendek, dus het uitzicht was prima maar wel koud. Op deze manier krijg je heel Manhatten te zien, erg leuk. De tour duurde ongeveer 2 uren en wij zijn bij Rokkerfeller Plaza weer uitgestapt. Wel helemaal verkleumd na 2 uren in de buitenlucht. Na nog een wandeling door de buurt zijn wij rond 16.00 uur weer richting hotel gegaan.

City Tour bus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.