New York – Dag 3

25/12/2007

Eerste Kerstdag vandaag en alweer vroeg op, 6 uur! Na een stevig ontbijt zijn wij met de metro naar Herald Square gegaan. Vanaf Herald Square zijn wij lopend verder gegaan naar het Empire State Building. Helaas stond ook hier al een lange rij om 9.30 uur s’morgens. We hebben eerst een kop koffie gehaald bij Starbucks en zijn toen maar in de rij gaan staan. Na ongeveer een dik uur wachten waren wij dan eindelijk bij de ingang, hopend dat het wachten nu voorbij was. Helaas bleef het hier niet bij en kwamen wij, eenmaal binnen, weer in een rij voor de ticketverkoop en de controle. Na nog eens 1,5 uur waren wij dan eindelijk op de 89e verdieping van het Empire State Building. Het weer was geweldig, helder en droog en het uitzicht over New York was geweldig!

Empire State Building

Rond 14.00 uur zijn wij weer naar beneden gegaan. Over 5th Avenue zijn wij naar Madison Square Park gelopen. Hier was een kerst fair, een schaatsbaan en diverse terrasjes, erg gezellig. Ook hier stond in het midden van het park een enorme kerstboom helemaal opgetuigd. Overal in New York is rond deze periode alles versierd en wordt er een hoop georganiseerd. Tegen het einde van de middag zijn wij weer terug naar ons hotel gegaan. Hier hebben wij svonds nog lekker gezwommen en ontspannen, want moe waren we!

Empire State Building

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.