New York – Dag 1

23/12/2007

Vanmorgen zijn wij om 8.30 uur vetrokken naar Schiphol. Eenmaal aangekomen op schiphol bleek onze vlucht bijna 2 uren vetraagd te zijn. Gelukkig is er genoeg te doen op Schiphol en hebben wij ons die 2 uren extra ook prima vermaakt. Om 15.15 uur zijn we dan eindelijk de lucht in gegaan! We zijn om 18.00 uur plaatselijke tijd aangekomen op Newark Airport, in totaal een vlucht van 8 uren. Na een strenge douna controle dan eindelijk buiten, daar hebben we een taxi genomen naar ons hotel in Brooklyn ( Marriott hotel vlakbij de Brooklyn bridge ). De rit duurde ongeveer 3 kwartier en gaf ons een aardige indruk van New York, wat een inmens grote stad! Eenmaal aangekomen bij ons Hotel in Brooklyn hebben wij ons ogen uit gekeken, wat een hotel! Vijfentwintig etages hoog en wij hadden een kamer op de 12e etage, prima uitzicht. Na een vermoeiende reis zijn wij vroeg op bed gegaan.

Marriott hotel brooklyn bridge

Marriott hotel brooklyn bridge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.