Oost-Canada – Dag 9, 06 mei 2007

Vanmorgen hebben wij eerst lekker uitgeslapen en daarna een goed ontbijt genomen in het restaurant naast het motel. Om 12.00 uur zijn wij met de auto naar Sussex gegaan. Helaas zag het er verlaten uit en alle winkeltjes waren gesloten. Wij zijn toen maar verder gereden naar Moncton, 80 kilometer verder op. Wederom weer een prachtige rit door het mooie en ruige landschap van New brunswick. In Moncton hebben wij wat rondgekeken en ergens een hapje gegeten. Om 17.00 uur zijn wij weer terug gegaan naar ons Motel, daar hebben wij nog een frisse duik in het zwembad genomen en ontspannen in de sauna.
Vandaag zijn wij in ieder geval lekker uitgerust om morgen naar het Fundy park te gaan om daar een mooie wandeling te maken.

Weer: 16 graden, droog en bewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.