Oost-Canada – Dag 6, 03 mei 2007

Vandaag zijn we richting Montreal gereden naar Farnham, een klein stadje ongeveer 50 kilometer onder Montreal. In totaal was het een rit van 575 kilometer. Wij hebben ervoor gekozen om over de snelweg te gaan om de reistijd voor Sanne zo kort mogelijk te houden. Onderweg zijn we van de snelweg af gegaan en hebben lekker gegeten. Om 15.00 uur zijn wij in Farnham aangekomen bij ons motel, Le Pigeonnier. Een eenvoudig maar schoon motel midden in het stadje. Farnham ligt ver van de drukke grote steden af midden op het platteland. In de middag hebben we de omgeving nog verkend, er is hier weinig te beleven maar het landschap is prachtig. Wij zitten nu midden in de provincie Quebec dat nagenoeg volledig Frans talig is. In de supermarkt en in het restaurant wij zijn er achter gekomen dat je hier met Engels hier niet ver komt, dus veel handen en voeten werk.
Morgen gaan we een dagje naar Montreal.Route van toronto naar farnham

Weer: 20 graden, droog en licht bewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.