Oost-Canada – Dag 20, 17 mei 2007

Vandaag was het weer al niet veel beter dan gisteren, koud en regenachtig. Om 10 uur na het ontbijt zijn wij naar het Kejimkujik National Park gegaan, ongeveer 90 kilometer rijden vanaf ons motel. Het plan vandaag was om een kano te huren en lekker te gaan varen, in dit park zijn vele meertjes en rivieren. Helaas vanwege het weer was dit niet mogelijk. Tijdens onze auto rit door het park zijn wij op meerdere plaatsen gestopt om van het uitzicht te genieten. Het park is prachtig! In de middag werd het weer iets beter, het was in ieder geval droog. Daarom hebben wij bij onze laatste stop aan het einde van het park nog een mooie wandeling gemaakt door de bossen. Ook in dit National park is alles netjes aangegeven en zijn de wandelwegen duidelijk zichtbaar in de dichtbegroeide bossen. Wij waren vanmiddag helemaal alleen aan het wandelen, wij zijn niemand tegen gekomen en er stond geen auto geparkeerd. Na onze wandeling zijn wij weer rustig terug gereden na ons motel in Lunenburg. Onderweg hebben wij nog wat boodschappen gedaan en vanavond gaan wij nog ergens in Lunenburg eten. Hier in Lunenburg zijn vele restaurantjes aanwezig waar je prima kunt eten en de meeste restaurants bieden een mooi uitzicht over de haven.

 

Weer: 8 graden, buien en licht bewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.