Oost-Canada – Dag 19, 16 mei 2007

 

Wij hebben vanmorgen eerst uitgeslapen en vervolgens in ons motel een ontbijt gehad. Om 11.00 uur zijn wij vertrokken richting Lunenburg, ongeveer 10 kilometer rijden. Helaas was het weer vandaag ook niet zo mooi, regenachtig en niet warm. Wij zijn in Lunenburg eerst naar het Fisheries Museum of the Atlantic gegaan. Een verassend museum over de visserij van Nova Scotia. In het museum is ook een groot aquarium aanwezig waar een hoop zeeleven van de Atlantische oceaan te zien is. Vervolgens hebben wij een rondje door Lunenburg gelopen, een leuk dorpje aan de kust, dat getypeerd wordt door de kleurrijke huizen. Om 15.00 uur hebben wij ons Hotel opgezocht, het Lunenburgs Armms Hotel. Een prachtig hotel gelegen aan de haven. Ons kamer is super en doet erg authentiek aan, alle luxe is hier aanwezig. Onze kamer is op de 4e etage en het grote raam in de kamer bied vanuit het bed een uitzicht over Lunenburg, geweldig!

 

Weer: 12 graden, buien en licht bewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.