Oost-Canada – Dag 17, 14 mei 2007

Vanmorgen om 9.00 uur hadden wij al onze spullen weer gepakt en zijn wij vertrokken richting Halifax. In de buurt van Bridgewater hebben wij een motel gezocht omdat dit plaatsje centraal ligt. In totaal een rit van 475 kilometer van Cheticamp naar Bridgewater.  Het grootste gedeelte van de auto rit was over de snelweg. Onderweg hebben wij een hapje gegeten en tegen 14.30 uur zijn wij in Bridgewater aangekomen. Al snel kwamen wij er achter dat het hier een stuk drukker is dan waar wij vandaan kwamen. Het motel waar wij de rest van onze vakantie zouden blijven was vanaf a.s. woensdag compleet volgeboekt. Een rondrit door Bridgewater langs diverse motels leverde ook niks op, alles was volgeboekt. Bij het motel tegenover die van ons werden wij aardig geholpen en werden wij doorverwezen na een hotel in Lunenburg (hier 10 kilometer vandaan). Wij hebben hier in Bridgewater voor 2 nachten geboekt en het Hotel in Lunenburg gereserveerd voor onze laatste 3 nachten. In de namiddag hebben wij nog even rond gekeken in Bridgewater en lekker gegeten. Morgen gaan wij een dagje naar Halifax.

Weer: 14 graden, droog en licht bewolkt.

Rit van cheticamp naar bridgewater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.