Oost-Canada – Dag 15, 12 mei 2007

Vanmorgen om 9.00 uur was het 5 graden en er stond een stevige wind die het nog kouder maakte. Ons plan om te gaan wandelen in het National Park hebben wij maar aan de kant gezet. Wat een tegenstelling met de 23 graden van gisteren. Om 10.00 uur hebben wij eerst een nieuwe band gehaald bij de plaatselijke garage. Wij werden snel geholpen en de prijs van een nieuwe band hier is een stuk lager dan in Nederland, omgerekend ongeveer 50 euro. Vervolgens zijn wij naar Baddeck gegaan, ongeveer 90 kilometer rijden vanaf ons motel. Een mooie rit over de Cabot Trail die in Baddeck begint. Baddeck is een klein plaatsje waar niet heel veel te doen is. Wij hebben er wel lekker kunnen eten en nog een moederdag cadeautje gekocht voor morgen. Om 14.30 uur zijn wij weer terug gegaan naar ons motel waar wij een film hebben gekeken. Het was vandaag te koud om buiten wat te kunnen doen, wij hopen dat het weer morgen beter is.

 

Weer: 7 graden, droog en een stevige wind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.