Oost-Canada

Foto`s van onze reis zijn op de volgende pagina te vinden: http://photo.fambruinsma.nl/index.php/canada

Van 28 april t/m 19 mei gaan wij (Ronald, Annemarie en Sanne) een rondreis maken door Oost-Canada. Wij vliegen op 28 april naar vanaf Amsterdam naar Toronto (Pearson International Airport) met een tussenstop in Londen. Op 19 mei vetrekken wij vanaf Halifax (Halifax International Airport) weer terug naar Amsterdam ook deze vlucht gaat via Londen. Wij vliegen met AirCanada

De eerste 4 nachten van onze reis willen wij in de buurt van Toronto door brengen en zijn daarvoor nog opzoek na een leuk motel/hotel nabij Toronto. Tips voor een leuk motel/hotel in dit gebied zijn welkom!

De Globale route van onze reis is:

  1. Toronto
  2. Niagara Falls
  3. Montreal
  4. New Hampshire
  5. Maine
  6. Cape Breton
  7. Halifax

Route

Tijdens onze reis zullen wij proberen om dagelijks een bericht en foto`s op deze site te plaatsen.

Het is mogelijk om een reactie te geven op berichten die op deze website staan. Dit kun je doen door op de ‘comments’ tekst boven een bericht te klikken. Je moet dan wel eerst een account aanmaken, klik hier om nu een account aan te maken.
Het eerste bericht dat geplaats wordt zal door ons goedgekeurd worden voordat het zichtbaar is, dit om spam tegen te gaan.

Tijdsverschillen met Nederland:

  • Londen – 1 uur
  • Toronto – 5 uren
  • Sussex – 4 uren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.